BİNGÖL / SOLHAN - Yeşilova Anaokulu

(0__) ___-____
Şehit Mehmet Türksever Bulvarı Yeşilova Mahallesi Yeşilova Anaokulu 449 sokak
Vizyon
Eğitimde toplam kalite anlayışı doğrultusunda her yıl yenilenerek ve gelişerek öğrenmenin önündeki engelleri kaldırmak, okul öncesi eğitimde yaratıcılığın, yenilikçiliğin, değişimin öncüsü olarak Solhan ilçesinde saygın ,örnek ve sevilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Yeşilova Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitimi’nin ve okul öncesi eğitimin amaçları ışığında sevgiyle şefkatle kucakladığımız çocuklarımızın ilk adımlarında onların yaşam kalitelerini yükseltecek bilgi, beceri ve alışkanlıkları geliştirmelerini sağlamanın önemini onlara benimsetip, insanlara, doğaya, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.
Başarılar
2014 Yılında İlçemiz Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrenci arasında yapılan resim yarışmasında öğrencilerimiz İlçe 1.si ve İlçe 3.sü olmuştur.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
SABAH GRUBU DERS BAŞLAMA-08:00 SABAH GRUBU DERS BİTİŞ- 13:00 ÖĞLEN GRUBU DERS BAŞLAMA-12:00 ÖĞLEN GRUBU DERS BİTİŞ- 17:00
Yürüyerek ya da ilçe toplu taşıma otobüsleri ile